Spela bilbingo och stöd Svensk idrott


Har du spelat bingo på nätet, i bingohall, hemma med vänner, och vill testa en ny rolig spelform kan vi tipsa om bilbingo! Dessutom stöder du en idrottsklubb där spelet oftast tar plats då tillstånd endast ges till ideella föreningar.

Låter det som något för dig är det bara att kolla in bilbingokalendern och hitta en plats och tid som passar. Lite planering kan vara bra innan du sätter dig i bilen och åker iväg på nya bingoäventyr. Det mesta som behövs brukar kunnas köpas på plats men är du förberedd kan du spara lite pengar. Ta med dig något passande underlag att placera bingobrickorna på. Duttpenna och en klämma att fästa bingobrickan på underlaget kan också rekommenderas. Om det är bra väder kan även en brassestol rekommenderas så att du kan sitta ute och njuta av solen medan du spelar.

Ett måste är att kontrollera så att biltutan fungerar så att du inte sitter där med vinnande bricka och inte kan tuta in vinsten. Är du orolig att batteriet skulle kunna ta slut och att du står där med batteritorsk när det är dags att åka hem rekommenderar vi att använda ett löst signalhorn som fungerar minst lika bra.

Lycka till!

Klicka här för mer information om bilbingo och spelplatser

Bilbingo

Spela bilbingo och stöd Svensk idrott
5 (100%) 1 vote