Vad skulle du göra om du vann?


Alla har vi tänkt tankarna och funderat – vad skulle man göra om man vann 1 miljon?

Eller kanske ännu mer, när de på tv lyckas vinna flera tusentals kronor per månad. Hur skulle man egentligen disponera pengarna? Kanske skulle man sluta jobba och lägga tid på sitt hobbyprojekt, eller hitta ett projekt för att helt ägna sig åt det.
Vi tror att de flesta skulle fortsätta jobba i någon typ av utsträckning, att först unna sig en lång semester men sen gå tillbaka till sina rutiner. Är man van att arbeta är det nog svårt att gå utan det. Men man kanske skulle jobba minder? Exempelvis ”hobbyjobba”, för att få träffa kollegor och ha en uppgift. Det är ändå ganska fundamentalt för oss människor.

Men om vi återgår till tankarna på vad man skulle göra för pengarna. De flesta svarar att de vill resa eller ge bort en del av sin vinstsumma till någon närstående. Ta exempelvis Angeli som vann en miljon , hon vann två gånger hos Miljonlotteriet varav den senaste på deras Vinnardag. Det var totalt åtta stycken som fick åka ner till Göteborg för att dra en andra vinst, Angeli tog hem miljonvinsten. Men vad gjorde hon för sin första vinst? Jo, hon köpte en bil varsin till sina döttrar.
På Vinnardagen var det fler som vann och Eva som var den stora vinnare, som tog hem 2 miljoner blev så klart överlycklig. Alla vill åt den där vinnarkänslan! Kolla videon nedan när hon får reda på att hon var vunnit så mycket. Rysningar!

Vad skulle du göra om du vann?