Miljonlotteriet


Miljonlotteriet bluff | Bingo hos Miljonlotteriet | Miljonlotteriet vinster | Miljonlotteriet registrera lott | Miljonlotteriet prenumeration | Miljonlotteriet logga in | Miljonlotteriet avsluta prenumeration | Miljonlotteriets skraplotter|Miljonlotteriets skraplotter gör skillnad | Miljonlotteriets jackpot 2015 | Miljonlotteriets kampanjer | Vinnare hos Miljonlotteriet | Miljonlotteriet bonus |Miljonlotteriet stödjer IOGT-NTO |

En av Sveriges största och äldsta speloperatörer är Miljonlotteriet och hit återkommer många spelare för att stämningen alltid är så trevlig. Onlinebingo hos Miljonlotteriet bjuder på bra bingobonus, jackpotar och trevliga chattrum. Spelar du onlinebingo här har du också chans att vinna tio miljoner kronor, resor, bilar och andra spännande drömvinster. Att Miljonlotteriet är en bluff är falskt och vi förklarar varför nedan.

miljonlotteriet-bluff

Miljonlotteriet bluff.

Om någon ringer dig och berättar att du vunnit storvinsten fem miljoner kronor hos Miljonlotteriet, visst skulle du tro att det var en bluff? Det skulle i alla fall vi på Bingomania göra. Då chansen att vinna en storvinst hos Miljonlotteriet eller i spel i allmänhet är väldigt liten så skulle det krävas mycket bevis innan man vågar tro att det är sant och inte en bluff. En person som trodde att det var ett blufföretag som var i farten var Jan Erik som sedan kunde konstatera att bluffen från Miljonlotteriet var en vinst. Det är dock inte så konstigt att Jan Erik blev misstänksam när han fick samtalet för det har varit blufföretag i farten som låtsas vara från Miljonlotteriet och andra spelbolag och lurar dem som svarar att de har vunnit pengar. Vi tycker att det är hemskt att utnyttja människor på detta sätt, speciellt genom att gå på människors känslor och lura dem att tro att de har vunnit en massa pengar. Pengar som de kanske var i stort behov av. Därför vill vi berätta för alla som spelar spel och prenumerera på lotter att man måste vara uppmärksam och läsa varningarna i nyheterna. Vi vill ge alla kunder hos Miljonlotteriet varning om vad som sker. Vi har därför skrivit ett inlägg på vår blogg om detta som vi döpt till Miljonlotteriet bluff – Bluffmakare låtsas vara från spelbolag
Har du blivit uppringd från någon som utger sig att vara Miljonlotteriet så dubbelkolla din lott. Om du har vunnit så ser du det på din lott. Registrera gärna din lott på Miljonlotteriets hemsida för då kan du gå in där och dubbelkolla också.

Bingo hos Miljonlotteriet.

Klassisk bingo, resebingo, mönsterbingo och 90-bollarsbingo är några av de 15 olika varianter av bingo som Miljonlotteriet erbjuder online. De erbjuder också skraplotter online och i butik. Är du en ny bingospelare och känner dig osäker på reglerna så har Miljonlotteriet en bingoskola som ger dig tips och idéer för att du snabbt och enkelt ska komma igång med ditt bingospelande. De har också ett chattrum som används flitigt av spelare som vill prata med andra bingoentusiaster.Miljonlotteriet

Miljonlotteriet har samlat alla deras spännande kampanjer i en kampanjkalender för att du som spelare enkelt ska kunna se vad som erbjuds när just du vill spela. Det finns ofta chans att vinna stora jackpottar.
Just nu har de spel för halva priset och 100 kr bonus för nya spelare. Perfekt för nybörjare.

Vi gillar Miljonlotteriets bingo för här spelar du på en bingosajt som är säker och modern. Onlinebingo här har verkligen blivit populär bland bingofantaster. En annan sak som värmer våra hjärtan här på Bingomania är att du som spelare bidrar till en lite bättre värld när du spelar hos Miljonlotteriet. Överskottet går oavkortat till IOGT-NTO som är en organisation som arbetar för ett samhälle där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv. De senaste tio åren har överskottet från Miljonlotteriet bidragit med över 1,2 miljarder kronor till IOGT-NTO! Se infografic om miljonlotteriet och IOGT-NTO här.

Miljonlotteriet vinster.

Vad skulle du välja för pris om du vann storvinsten? Miljonlotteriets vinster är bland de bästa enligt oss på Bingomania. De har vinster inom många olika områden och prisklasser och de är uppdelade i elva olika kategorier. Vinstkategorierna är sport & fritid, hus & hem, nyheter, verktyg, trädgård, elektronik, resor, kök, vinster på tillfälligt besök, onlinelotter och motor. Vinstsumman går från fem kronor upp till fem miljoner kronor och de största vinsterna kan vara en egen helikopter och flygutbildning, resa jorden runt, cabbar till hela familjen, bygga ditt drömhem eller din egna lyxbåt. Med Miljonlotteriets vinster på fem miljoner kronor kan du leva lyxlivet som du endast drömt om.

Det finns några vinster som tillhör den lägre vinstkategorin som också är väldigt populära. Vinner du 5000 kr kan du till exempel välja Superpresentkortet som är giltigt hos hundratals varumärket. En annan vinst som är populär är den ultimata kaffebryggaren Moccamaster. Den kan bli din om du vinner 2000 kr.

För de som vinner på spel hos Miljonlotteriet finns det mängder av priser att välja bland så när det är din tur att vinna, kommer du garanterat att hitta någonting som du vill ha. Du blir tilldelad en drömcoach om du vinner storvinst och deras uppdrag är att hjälpa dig att hitta det du vill ha bland det stora utbudet som erbjuds.
De hjälper vinnare varje dag och har stenkoll på vilka vinster som finns tillgängliga.

Miljonlotteriet registrera lott.

En bra funktion som Miljonlotteriet har är att man kan registrera sin lott på deras hemsida. Varför är det en bra ide att registrera lott? Jo, genom att registrera lott på Miljonlotteriets hemsida så registreras din vinst och den sparas på ditt vinstkonto. Även om din lott skulle vara en nitlott så kan du genom att registrera lotten vara med och tävla om att bli miljonär på nitlotten. Det är inte fy skam att få ännu en chans till vinst om det enda vi måste göra är att registrera lotten. Taget, säger vi på Bingomania!

Miljonlotteriet prenumeration.

Om du vill börja prenumerera på lotter hos Miljonlotteriet så är det första du ska göra att registrera dig som kund. Då får du sedan välja vad du vill prenumerera på. En del av Miljonlotteriets kunder vill skrapa sina lotter själv så om du också vill det så kan du välja de fysiska månadslotterna. Du klickar sedan på vilka lotter som du vill få hem i brevlådan.. Klicka på den lott du önskar och följ sedan anvisningarna. Sen är det bara att bekräfta beställningen och skraplotterna är på väg.
Vill du hellre skrapa dina lotter digitalt så kan Premium vara någonting för dig. Då skrapar du lotterna direkt i datorn och du väljer själv vilken typ av prenumeration du är ute efter. Du kan välja antingen vecko- eller månadsprenumeration.

Miljonlotteriet logga in.

För att kunna logga in på Miljonlotteriet krävs det först att du registrerar dig som kund. Du kan registerar dig med din mejladress eller med ditt kundnummer samt valfritt lösenord. Ditt kundnummer hittar du i följebrevet som du får med dina lotter om du beställer lotter som skickas hem till dig.
När du har din egna Min Sida så kan du själv ändra dina personliga uppgifter på deras hemsidan. Du kan till exempel byta lösenord, telefonnummer och mejladress. Vill du ändra ditt förnamn så kan du gör det också. Det är endast om du vill ändra ditt efternamn som du behöver kontakta Miljonlotteriets kundtjänst.

Sätta in pengar.

När du har en egen Min Sida kan du sedan sätta in de pengarna som du vill spela för. Du klickar på spelplånboken och väljer valmöjligheten ”sätt in pengar”. När du fyllt i valfritt belopp är det bara att börja spela. Tänk på att det krävs en minimum insättning på 100 kr.

Ta ut pengar.

Om du går in på Min Sida så kan du klicka på valmöjligheten ”Ta ut pengar”. Du får ange ditt clearing- och kontonummer och sen är det bara att du följer anvisningarna så sätts dina pengar in på det konton som du valt inom tre bankdagar. Även här krävs ett minimum uttag på 100 kr.
Det är viktigt att du väljer att göra ditt uttag under spelplånbok och inte försöker göra uttaget från ditt vinstkonto. Vinstkontot är varuvärdet som du har och inte kontanter som du kan ta ut.

Spärra spelkontot.

Du kan själv spärra ditt spelkonto på Min Sida och då välja om du vill spärra kontot i en vecka, en månad eller tillsvidare. Du kan också göra valet att ha en spelbudget och en tidsgräns. Detta val gör att du stoppas från att spela om du överskridit dina satta val. Att registrera lotter och göra vinstbeställningar kan du fortfarande göra genom att logga in på hemsida.

Miljonlotteriet avsluta prenumeration.

Är du intresserad av att ändra eller avsluta prenumeration hos Miljonlotteriet är det väldigt enkelt. Logga bara in på din ”Min sida”.
På Min Sida kan du själv ändra betalningssätt, avsluta prenumeration eller ändra prenumerationstyp. Enklare än så kan det nog inte bli. Har du glömt dina inloggningsuppgifter kan du snabbt få hjälp med nya.

Miljonlotteriets skraplotter.

En skraplott är en lott som har ett ogenomskinligt skikt som man måste skrapa på för att få fram innehållet under översta lagret. Oftast är det översta lagret gjort av latex som förhindrar att man ser igenom men som också är lätt att skrapa bort. Den mest vanliga skraplotten som de flesta spelbolagen erbjuder, kräver att man skrapar fram tre symboler eller siffror av samma sort. Det finns också en kontrollruta som ska lämnas ”oskrapad”. Detta för att butikspersonal ska kunna avgöra om lotten är riktig eller om den är fejk.
Skraplotter är väldigt populära i Sverige då man ser om man vunnit eller inte, direkt på skrapet.
Miljonlotteriet erbjuder lotter på prenumeration, i butik eller online och är en av Sveriges största lotteri. Miljonlotteriet har ca 250 000 unika kunder och företaget omsätter drygt 500 miljoner kronor.

Miljonlotteriet Resan.

En av de mest älskade skraplotterna hos Miljonlotteriet är Miljonlotteriet Resan. Den skraplotten kan ge upp till fem miljoner i vinst så det är inte så konstigt att den är populär.

Lotten passar den ressugna spelaren för man kan vinna drömresor som gör det möjligt att resa jorden runt flera gånger. Vinsterna från Miljonlotteriet Resan kan du välja ur Miljonlotteriets vinstsortiment och du har också möjlighet att vinna fem miljoner i högvinstdragningen. Skulle du inte vinna så finns fortfarande chansen att vinna på din nitlott i nitlottsmiljonären. Den här skraplotten kan ta dig vart du vill i världen!

Miljonlotteriets skraplotter gör skillnad.

Just nu brinner vi lite extra för Miljonlotteriet för de är huvudsponsorerna till IOGT-NTOs kampanj Vit jul. Vit jul kampanjens syfte är att ge alla barn rätt till en jul utan alkohol och droger. Läs mer om Miljonlotteriet och Vitjul.se här.

Miljonlotteriets Jackpott 2015.

Om du vill öka dina vinstchanser ska du absolut klicka in dig på Miljonlotteriets hemsida för varje skraplott som du köper ger dig jackpotandelar.
Genom att prenumerera på lotter och köpa skraplotter digitalt på hemsidan så deltar du automatiskt i en jackpotdragning. Allt sköts också automatiskt så du behöver inte göra någonting för att dina lotter ska registreras. Den enda gången du själv måste registrera lotterna för att vara med i en jackpotdragning är när du själv köper lotterna i butik. Men det är självklart superenkelt. Det enda du behöver göra är att skrapa fram det jackpotnummer som står på lotten och sedan registrera dig och din lott på Miljonlotteriets hemsida.

Miljonlotteriet Lyckohjulet

Är det någon som minns programmet Lyckohjulet som gick på tv i början på 1990-talet? Det var en tv-produktion som baserades på det populära orginalprogrammet Wheel of Fortune som var en gameshow i USA. Programmet kom tillbaka under 2010 under namnet Miljonlotteriet Lyckohjulet och var en satsning från Miljonlotteriet. Programmet producerades tillsammans med MTG och Eyeworks. Programledare för Miljonlotteriet Lyckohjulet var den populära filmkritikern och producenten Hans Wiklund samt sångerskan och fotomodellen Hannah Graaf.

Hur spelade man Miljonlotteriet Lyckohjulet?

För att få chansen att spela på Miljonlotteriet Lyckohjulet krävs det att man först köpt skraplotten Miljonlotteriet. Vinner du inte miljonen där så kan nitlotten ta med dig till tevestudion och spel där. Spelet i tevestudion går ut på att de tävlande får snurra på ett hjul (lyckohjulet) och parallellt med det, lösa ett ordpussel för att vinna priser. En del av vinsten får man sedan använda under programmets gång, för att shoppa i ett virtuellt varuhus.

Miljonlotteriet Lyckohjulet var ett härligt program tycker vi på Bingomania och det var tråkigt när programmet lades ner.

Miljonlotteriets kampanjer.

Miljonlotteriet erbjuder under tidsbegränsade perioder olika kampanjer för sina kunder. Just nu har de två kampanjer som vi tycker är intressanta.
Få upp 200 kronor extra!
När du gör din första insättning på Miljonlotteriets hemsida så ger de dig upp till 200 kronor extra att spela för. Det är perfekt för dig som vill prova på ett nytt spel och inte vill satsa egna pengar riktigt än.

Hur funkar det?
Jo, när du gör en kontant insättning på minst 100 kr så aktiveras din bonus och du får 100 kr extra att spela för. När du omsätter din insättning på onlinespel utbetalar Miljonlotteriet bonusen.
Detta erbjudandet gäller bara när du gör din allra första insättning hos Miljonlotteriet.

Bli kund hos Miljonlotteriet och få 40 kronor att spela för!
Om du är intresserad av att prova Miljonlotteriets skraplotter digitalt eller bingospel så bjuder de på 40 kronor att spela för om du signar upp och blir kund hos dem. Detta är också ett bra sätt för dig som vill testa någonting nytt och inte spendera några pengar innan du känner dig bekväm och vet vilka spel som passar dig bäst.

Miljonlotteriet vinna.

Miljonlotteriet har ett av Sveriges största och bästa vinstsortiment så vill du vinna riktigt fina vinster, ska du spela med dem.
De har 11 olika kategorier som man kan välja bland när man vinner.

 • Sport och fritid
 • Hus och hem
 • Nyheter
 • Verktyg
 • Trädgård
 • Elektronik
 • Resor
 • Kök
 • Vinster på tillfälligt besök
 • Onlinelotter
 • Motor

Skulle du vinna upp till 5000 kr så är de mest populära vinsterna, Superpresentkortet, kaffebryggaren Moccamaster eller en matberedare. Flera vinnare som vunnit från 100 000 kr och uppåt har valt att köpa en ny bil, husvagn eller husbil för sina pengar.

Att spendera sin vinst på resor är också väldigt populärt bland Miljonlotteriets vinnare och de flesta som blivit intervjuade har berättat att de ska ut och resa för delar av sina nyvunna pengar.

Vinnare hos Miljonlotteriet.

Sedan starten 1964 har Miljonlotteriet presenterat många miljonärer som kunnat uppfylla sina drömmar. De senaste åren har man samlat intervjuer med alla nya vinnare på sajten Vinnarhistorier. I januari 2014 blev systrarna Rita och Maud uppringda av Miljonlotteriet som berättade att de vunnit 6,3 miljoner. Systrarna som är pensionärer har valt att resa och upptäcka världen tillsammans och de har nu varit på flera resor. Miljonlotteriet frågade om de fick följa med på systrarnas resor och spela in en reklamfilm, för att visa upp hur fantastiskt det kan vara att vinna.

En annan miljonvinnare är Jan Erik från Göteborg som vann 1.3 miljoner. Han var helt säker på att det var en bluff när Miljonlotteriet ringde och berättade att han hade vunnit på jackpottdragningen. Alla som köpt skraplotter under årets gång är med på dragningen som sker tre gånger per år. Jan Erik planerar att jobba några år till och sedan njuta av ledighet med sin fru. Han kommer att köpa en ny bil och även åka på semester till favoritresmålet Teneriffa.

Göran från Frövi är en annan av miljonvinnarna. Han vann tre miljoner på sin skraplott! En resa planeras för en del av vinsten och han har planer på att bjuda sina föräldrar och svärföräldrar på en resa till Grekland. De vill åka i oktober/november när klimatet är skönt men inte allt för varmt och de vill stanna några veckor för att få njuta riktigt ordentligt.

Miljonlotteriets bonus.

När du spelar onlinespel hos Miljonlotteriet så erbjuder de ibland bonus i form av pengar. Denna bonus fungerar till både digitala lotter och onlinebingo. Bonusen kan du inte plocka ut i kontanter och du kan heller inte sätta över dem till ditt vinstkonto. Bonusen är till för att ge dig fler spelmöjligheter och chansen att testa ett nytt spel utan att satsa egna pengar.
Det är i din spelplånbok som bonusen sätts in och vill du se alla bonusutbetalningar ska kan du göra det genom att gå in på spelplånboken och sedan klicka dig vidare till din kontohistorik. I första hand betalas dina spelköp ut med bonusbelopp och därefter som kontanta medel.

Spana in Miljonlotteriet för din chans att vinna storvinsten.

Topplista på bingospel online hos Miljonlotteriet:

 • Vit jul bingo
 • Höstbingo
 • Storfångsten
 • Resechansen

bingologo-vitjullogo_hostbingoStorfangstenresechansen

Miljonlotteriet
4.8 (96.47%) 17 votes