Gratis Bingo


De flesta bingosajter erbjuder gratis bingo för att de ska kunna locka dig till just deras sajt. Det är ett perfekt sätt för dig att prova på bingo för första gången eller för dig som vill testa en ny variant av bingo. Du får en möjlighet att bekanta dig med utbudet som erbjuds innan du satsar dina egna pengar och det är aldrig fel. Du behöver aldrig ge ut några kontouppgifter för att testa gratis bingo, däremot kan du behöva skriva in ditt personnummer för att gratisbonusen inte ska användas mer än en gång.

Gratis bingobonus utan insättning

Många bingosajter väljer också att erbjuda gratis bingobonus utan insättning vilket betyder att du får bonus att spela för utan att behöva sätta in egna pengar. En vanlig bonus utan insättning brukar ligga kring 50 till 100 kr. Denna bonus är tacksam, speciellt för nybörjare inom bingo då du får möjlighet att sätta dig in i bingos underbara värld utan att riskera dina egna pengar. Det bästa är att du fortfarande kan vinna pengar utan att betala.

Regler för hur du får använda din bingobonus kan skilja sig mellan olika bingosidor men en gemensam regel är att du aldrig kan ta ut dina gratis bingobonuspengar direkt utan de måste omsättas ett visst antal gånger först. Vi berättar mer om hur det fungerar på sidan bingoregler.

gratis-bingo

Hur fungerar det att spela gratis bingo?

Du kan spela gratis bingo på i princip alla sajter som erbjuder bingo i sitt spelutbud. Börja gärna spela gratis bingo utan insättning och när du känner dig redo och har hittat dina favoritsajter kan du gå vidare och använda dig av de sajter som erbjuder bonus utan insättningskrav. På så sätt riskerar du inte att missa några av alla de erbjudanden som finns för nya kunder hos olika spelsajter.

Gratis Bingo
4.9 (97.14%) 7 votes