Tävla och vinn pengar


Vi har nog alla hört talas om drömvinsterna på miljontals kronor men hur stor chans är det att du faktiskt vinner och vilka spel är det vi vinstsugna ska välja för att ha störst chans att vinna pengar? Det går inte att svara på den frågan utan att ställa en motfråga. Vad är viktigast för dig: Att vinna en storvinst eller att slippa en nitlott?

Vill du vinna drömvinsten bör du satsa på spel som ger en hög chans att vinna över en miljon kronor. Dessa lotter är inte lika vinsttäta och risken för nitlott är stor. Väljer du istället ett spel med stor chans till vinst, så kan du räkna med att vinsterna är lägre men sker oftare.

Olika typer av spel

Odds och casinospel – Spel som ger snabb vinst men vid sådana spel får man ha i åtanke om att vinsterna ofta är låga.
Lottospel – Spel där vinsterna ofta är höga men delas ut mer sällan. Vid lottospel krävs det mer engagemang och du måste själv lämna in dina spel.
Skraplotter – Det finns massor av olika skraplotter som alla har olika vinstchanser men det som är densamma för dem alla är att det endast handlar om tur vid detta spel.
Skraplotter online – Att skrapa lotter online kan både vara gratis eller kosta pengar beroende på var du spelar. Skraplotter online är oftast billigare än fysiska lotter och chansen till vinst är högre. Men även vid köp av dessa lotter är miljonvinsten svår att nå. De flesta vinsterna är relativt låga.

Vad kan man vinna?

Vinn pengar – De flesta spelbolag har pengar i sin vinstpott, men chansen att vinna pengar kan vara högre eller lägre beroende på var man spelar.
Vinn bil – Det finns flera spelbolag som erbjuder skraplotter som har en bilar som vinster. Miljonlotteriet har till exempel flera bilmärken i sitt stora vinstsortiment.
Vinn resa – Att vinna en resa är nog drömmen för de flesta. Att helt enkelt få komma bort från slit och stress och bara koppla av. De flesta spelbolag har vinster i form av resor att erbjuda sina vinnare.

Störst chans att vinna pengar

Om du väljer att spela på spel med hög vinstmöjlighet så kommer du rent statistiskt att vinna oftare men vinsterna blir lägre än om du skulle vinna på spel med en lägre vinstchans. Storvinsterna hittar du alltså oftast där vinstchansen är låg.
Så fråga är vad du ska satsa på. Spela fler gånger på spel med hög vinstchans eller spela färre gånger på spel som har drömvinsten? Riktigt så enkelt är det inte för alla spel som har med slumpen att göra, avgörs med slump.

Spela därför med måtta för chanserna att vinna ökar inte för att man spelar mer eftersom spelen är konstruerade så att man förlorar pengar om man spelar tillräckligt länge.

Tävla och vinn pengar